Denne høsten skal kommunikasjonsbryået Iteo lære studentene om kommunikasjon, markedsføring og PR i emnet «Digiale verktøy og kanaler». Emnet tar før seg helhetlig markedsføring og hvordan man bruker ulike kommunikasjonskanaler for å nå målgruppene sine.

Emnet er en del av bachelorgraden i PR og kommunikasjon, hvor Iteo har vært gjesteforelesere. Gode tilbakemeldinger på Iteo inntredener var én av grunnene til at valget falt på nettopp dem da behovet for ny emneansvarlig dukket opp.

- Iteo er en sterk merkevare innen blant annet PR, digital kompetanse, innhold og performance-markedsføring. Vi var derfor ikke i tvil om at byråets rådgivere er de rette til å lære våre studenter om hvordan de bør jobbe målrettet med digital kommunikasjon, sier Ester Conings Vanvik, Studieprogramleder PR og Strategisk Kommunikasjon ved Høyskolen Kristiania.

- Blir hele tiden mer strategisk viktig
Gitte Gilberg Sethereng, rådgiver i Iteo, får hovedansvaret for opplæringsopplegget. Hun har jobbet med kommunikasjon i digitale kanaler de siste ti årene, i både offentlig og privat sektor.

- Målet er å gi studentene kunnskapen de trenger for å ta gode strategiske valg når de kommer ut i jobb. Her får vi muligheten til å vise hvorfor det er viktig å ha en helhetlig tilnærming på tvers av kanaler og plattformer for å skape gode digitale kampanjer og resultater, sier hun.

Hun og kollegaene Andreas Thue, Stein Arne Gausen, Ingvild Imeland Gjesme, Espen Skogheim Haugen, Carina Behrens og Ida Marie Köhl skal lede studentene gjennom høsten.

- Markeds- og kommunikasjonsfaget blir hele tiden mer strategisk viktig for virksomhetene, og komplisert å gjennomføre. Derfor er det viktig å lære seg å forstå og jobbe med et bredt sett av disipliner og på tvers av kommunikasjonskanaler. Vi er veldig glade for å få lov til å bidra med å dele vår kunnskap og våre erfaringer med disse ivrige og flinke studentene, sier daglig leder i Iteo, Andreas Thue.