Christoffer Døvle har lang erfaring fra mediebransjen fra selskaper som Azerion, JCP og JCDecaux. Nå blir han Country Manager for Norge i Inzpire.me og skal skape vekst i det norske markedet.

- Inzpire.me skiller seg ut med unik teknologi i et marked med enormt potensiale. Norske martech-selskaper er en sjeldenhet og en stor motivasjon til å jobbe i Inzpire.me. Når Mats og Marie spurte om jeg ville være med på laget, var jeg ikke i tvil. Influencer-markedsføring er overmodent for bedre struktur og forenkling av kjøp, noe Inzpire.me har løst med fantastisk teknologi og mennesker med den rette kompetansen, sier Døvle.

Christoffer kommer sist fra stillingen som Country Manager i Azerion hvor han har opparbeidet seg kompetanse innen digitale medier og ad-tech.

- Målet mitt er å få influencer-markedsføring tidligere inn i mediestrategien, hjelpe annonsører der ute til å skalere opp og gjøre kostnadseffektive kjøp. Jeg gleder meg til å være en del av å utvikle influencer-bransjen sammen med Inzpire.me-teamet, fortsetter han.

Daglig leder og medgründer av Inzpire.me, Mats Lyngstad, er fornøyd med ansettelsen.

- Christoffer kommer med kunnskap og erfaring som vil hjelpe oss å bli enda bedre i møte med kunder. I tillegg til å være faglig skarp, så er han også en veldig hyggelig fyr, og det setter vi høyt hos oss. Vi har store ambisjoner i Norge fremover, og Christoffer er riktig person til å lede dette arbeidet.

I Norge jobber Inzpire.me med kunder som HBO, Orkla, Dentsu og Try.