Mari Midtstigen er ansatt som ny redaktør i Aftenposten Junior. Det skriver Aftenposten i en pressemelding. Hun erstatter Guri Leyell Skedsmo, som skal lede Aftenpostens featureavdeling.

Mari Midtstigen kommer fra jobben som ansvarlig for foreldreporteføljen i Egmont Publishing og er redaktør for magasinene Foreldre & Barn, BAM og Glade barn i barnehagen. Hun har sin journalistutdanning fra Høgskolen i Oslo, og har tidligere jobbet i Dagbladet, NRK, TV 2 og Elle før hun begynte i Egmont.

. Det krever mye å forklare komplekse nyheter på en enkel måte, og dette kan redaksjonen i Aftenposten Junior til fingerspissene. Jeg er imponert over deres evne til å forstå målgruppens behov. Jeg gleder meg til å utforske hvordan vi kan begeistre leserne videre, sier Midtstigen.

Guri Leyell Skedsmo har ledet avisen helt fra prosjektfasen. Fem og et halvt år senere er avisen landets tiende største med et bekreftet opplag for 2016 på 27.777.

- Det var smart og modig av Aftenpostens ledelse å tørre satse på nyheter for barn. Sammen har vi de siste årene greid å skape noe unikt: En stor suksess på papir, der alle piler fortsatt peker oppover, sier Guri Leyell Skedsmo.

- Mari Midtstigens bakgrunn og erfaring matcher perfekt oppgavene Aftenposten Junior står foran nå. Junior skal ekspandere ytterligere, og vi har fått den aller beste kandidaten, sier Skedsmo.