Kruse Larsen fortsetter ansetter Jens Folland fra Norsk Sjøoffisersforbund og Tiril Stillufdatter Karlsen fra Geelmuyden Kiese. Det skriver PR-byrået i en pressemelding i dag.

- Dette er rådgivere med masse erfaring og kunnskap som er høyst relevant for flere av kundene våre. De kommer til å forsterke posisjonen vår på strategi, politikk og krisekommunikasjon, samtidig som de tilfører mye på satsingsområder som energi, finans, bærekraft og maritim næring, sier daglig leder Jan-Erik Larsen.  

Tiril Stillufdatter Karlsen har en mastergrad i International Business fra Copenhagen Business School i København. Hun har bakgrunn som analytiker i Corporate Finance-selskapet ProCorp AS og konsulenterfaring fra Geelmuyden Kiese. Hun har i tillegg vært lokalpolitiker for Venstre i Bærum. 

- Jeg er veldig fornøyd med å bli en del av det sterke laget til Kruse Larsen. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver og ser spesielt frem til å jobbe i skjæringspunktet strategi, politikk og PR for kunder i finans- og energinæringen. Her venter det mye spennende arbeid for å sørge for at kundene er godt posisjonert til å være både pådriver og tilrettelegger for forutsigbar omstilling, sier Tiril Stillufdatter Karlsen.

Jens Folland kommer fra jobben som seniorrådgiver for politikk, samfunnskontakt og kommunikasjon i Norsk Sjøoffiserforbund. Han har tidligere vært fagpolitisk ansvarlig i Norsk studentorganisasjon. Han har en BA i maritime studier fra Høgskolen i Ålesund. 

- Kruse Larsen er Norges fremste kommunikasjonsbyrå og har gjentatte ganger vist at de kan utfordre, inspirere og innovere. Personlig føles dette litt som å komme hjem. Det er et sted der jeg ikke bare vil oppleve mange interessante utfordringer, men et sted der jeg vet jeg kan bidra. Kruse Larsen er også en fremoverlent gjeng, som jeg gleder meg til å bli en del av, sier Folland. 

Karlsen og Folland er den tredje og fjerde ansettelsen Kruse Larsen gjør i år.

Les også: Kruse Larsen vil bli sterkere på helse-PR