Audi-jobben «Enter Sandbox», som reklamebyrået Pol står bak, har vist seg som én av Norges sterkeste, kreative jobber noensinne. Til sammen har jobben vunnet 3 Grand Prix, 16 gull, 8 sølv og 4 bronse. Totalt har jobben vært shortlistet 54 ganger i norske og internasjonale konkurranser.

Men nå har jobben blitt vurdert i det som er siste konkurranse for jobben – nemlig The One Show som nylig gikk av stabelen i New York.

Når kreatør og partner Thorbjørn Ruud i Pol skal oppsummere reisen for «Enter Sandbox», sier han:

- Audi Sandbox-caset har vært fantastisk for oss. Både for Audi og Pol. Dette er ikke bare byråets mestvinnende jobb, men tar jeg ikke feil er dette den mestvinnende jobben fra Norge noensinne, sier Ruud stolt til Kampanje.

Ruud har vært kreativt team på jobben sammen med makker Petter Bryde. 

Les også: Årets reklamevinner: - Gullblyanten har alltid vært spesielt og stort

Les også: Norge på topp 20 på global reklameliste

Siste konkurranse
Og han bekrefter at jobben dermed ikke vil delta i flere konkurranser.

- Gullet i One Show var den siste konkurransen Sandbox deltok i. Nå har den «runnet» ett award-år, som startet på denne tiden i fjor.  Audi jobben, sammen med NRK TV-Aksjons-caset «25m2 Syria» som begge ble laget i fjor, bidro begge til plasseringen i Gunn Report over de 25 mest kreative byråer i verden 2017. Det er vi veldig stolte av, sier han.

I One Show-konkurransen sto Pol og Sandbox for det eneste norske gullet. 

Men også Anoraks jobb for Amnesty International fikk anerkjennelse med tre «Merit» eller utmerkelser. Også Trys jobb «Fail» for Røde Kors fikk utmerkelse i form av «Merit».

I første del av konkurransen Creuna ett gull og ett sølv den visuelle identiteten de har laget for DogA. Larssen & Amaral fikk et bronse, mens Anti, Babusjka/Sagveien Resort og Creuna fikk én «Merit» hver.