Etter en byråkonkurranse i fjor høst kunne Per Høj skrive opp Prior på kundelista. Nå er samarbeidet straks et halvt år gammelt, og duoen er klare med et knippe reklamefilmer for pølser.

- Man kan trygt servere kylling- og kalkunpølser i stedet for svin, de smaker helt utmerket, men siden vi ikke forventer at folk skal ta vårt ord for det, har vi laget situasjonsbestemte garantiordninger, sier det kreative teamet bak pølsekampanjen, Theis Roksvåg Pedersen og Christoffer Rontén.

Les også: Deler gris og kylling i ny reklameavtale – mener Gilde-merket har «stått seg godt» etter NRK-avsløring

Her kan du se den nye Prior-filmen til Per Høj.

Tangrystan med Trond Fausa Aurvåg på regi har produsert filmene som går på lufta neste uke.

- Vi er godt i gang med flere prosesser med Prior, både på produkt- og merkevarenivå. Produktkampanjer har vi vært på med i hele år, blant annet en kampanje for nesten ferdige middagsretter der vi tok en frekkis og kjøpte noen nesten ferdige reklamefilmer, sier rådgiver i Per Høj, Vilhelm Paus.

Filmene det er snakk om er animert av svenske Anna Mantzaris, men nå altså tilpasset for å selge middagsretter for Prior.-