Reklamebyrået Hausmann ble i vinter utfordret av Mills til å tenke ut noe nytt for Mills Majones. Resultatet er kampanjen «Hemmeligheten bak», en kampanje som ønsker å ivareta produktets lange tradisjon og samtidig vise at det er et produkt for fremtiden. 

- Gjennom «Hemmeligheten bak» viser vi at i tillegg til at brødskiven alltid blir bedre med Mills Majones, så er den også basen til veldig mye annet godt. Vi tror mange ikke vet om alt majones brukes til, sier Tone Humblen i Hausmann.

Viser majones i andre retter
Hennes kollega Ida Fjeldbraaten forteller at kampanjen skal utvikle seg over tid.

- Vi starter med situasjoner hvor vi viser majonesen i kjente situasjoner. Etterhvert vil vi i vise flere muligheter for bruk av majones i andre retter, og måter å avsløre «hemmeligheten» på, sier Fjeldbraaten.

Her kan du se en av de nye reklamefilmene produsert av Dept:


Likte ideen
Fagsjef for kommunikasjon i Mills, Anette Tvenge, forteller at ideen fint illustrerer Mills Majones sine flere bruksområder.

– Vi likte ideen svært godt fordi den på en veldig god måte illustrerer at Mills Majones står bak opplevelsen av ethvert smakfullt måltid; være seg brødskiver, dipper eller burger, sier Tvenge.

- I filmene leker vi med maten: Vi tuller med perspektiv, luker i vegger, og forstørrede grønnsaker for å avsløre Mills-majonestuben som helten i alle filmene. Vi ønsket en analog look, og det synes vi Dept har levert godt på, forteller teamet fra Hausmann.

Her kan du se bakomfilmen som viser hvordan de lagde reklamefilmene:

Teamet i Hausmann besto av Tone Humblen, Marcus HasselIda Fjeldbraaten, Torkel Skjolden, Hege Kathrine Johannessen og Terje Banken. Rune Tyvold har vært grafisk designer.

Ansvarlig hos Mills var Jenný Rut Sigurgeirsdóttir, Anette Tvenge, Camilla Hegrestad og Tove Bekken Babusiaux.

Dept og Verdens sterkeste mann var produksjonsselskap.