Det foregår mye i strømmemarkedet om dagen. Både Disney og Apple ruster opp for å ta opp kampen med Netflix og HBO. Nylig ble det klart at Disney ikke har noen planer om å ta en «Netflix» og slippe alle episodene av nye sesonger samtidig, melder The Wrap.

Der hvor Netflix har gjort det mulig å «binge» deres originalserier, velger Disney å slippe nye episoder ukentlig på deres kommende strømmetjeneste Disney+.

Under fan-arrangementet D23Expo i Anaheim, California bekreftet en talsperson for Disney+  at alle seriene de slipper vil følge én episode i uka-formatet. Dette inkluderer den mye omtalte Star Wars-serien «The Mandalorian», signert The Lion King-regissør Jon Favreau.

Disney+ lanseres 12. november i USA og første episode av «The Mandalorian», «The World According to Jeff Goldblum» og metaserien «High School Musical: The Musical: The Series» vil ligge tilgjengelig. Det samme gjelder alle Pixar-filmene, serien «The Simpsons» og ulike Marvel-filmer.

Disney+ vil koste omlag 63 norske kroner i måneden og blir med det billigere enn både Netflix (89,-) og HBO Nordic (99,-), men det er foreløpig ikke kjent når tjenesten lanseres i Norge.