Astat er en norsk bankutfordrer for små og mellomstore bedrifter som ble lansert i år. Astat har som mål å gi eiere av små bedrifter tilgang til automatiserte, finansielle verktøy som de tror vil øke effektiviteten til bedriftene. Nå ansetter de Kristin Haugstad som designsjef som de siste årene har vært selvstendig næringsdrivende ved siden av karrieren som fotballspiller i den øverste divisjonen i kvinnefotballen. 

- Stillingen hos Astat, er i mine øyne en veldig god fit for begge parter. Det var enkelt å takke ja da muligheten bød seg da jeg får være en del av reisen det er i å være en startup. I tillegg er god arbeidskultur viktig for meg, noe som Astat tidlig viste at de hadde. Dette fikk jeg et innblikk i da jeg tidlig hjalp til med bedriftens sosiale medier-strategi. Astat er et startup-selskap som er i vekst, og å kunne få sette preg på både varemerkets interne og eksterne identitet, og design og videreutvikling av produktet er alle med min kompetanses drøm, sier Haugstad.

Markedssjefen i Astat, Thomas Frium, forteller at han er imponert over jobben Haugstad har gjort den korte tiden hun har vært ansatt.

- Vi i Astat er veldig glade for å få Kristin ombord hos oss fulltid. Hun bringer en helt ny kompetanse inn i Astat og er med på å heve nivået både rundt branding og design, men også i markedsavdelingen i seg selv.  Den jobben Kristin har gjort i løpet av den korte tiden hun har vært hos oss er intet annet enn imponerende. For en med hjerte for markedsføring varmer det å se et fullspekket brand guidelines-dokument, sier Frium.

Les også: Bankutfordrer henter markedssjef fra Wavemaker: - Vi må tenke smartere