Det digitalt orienterte markedsføringsbyrået Picapoint har hatt et ønske om å styrke seg på merkevarebygging og merkevareutvikling og henter nå inn Tom Lekven Nilsen. Han kommer fra stillingen som merkevarerådgiver i Knowit.

- Jeg har jobbet med merkevareutvikling i mange år, både strategisk og operativt, og jeg ser frem til å bidra med økt fokus på strategi, kreativitet og merkevarebygging opp mot Picapoint sine kunder, sier Nilsen.

Daglig leder Ingerid Helle Soltvedt understreker «at kreativitet og strategisk merkevarebygging er viktig for vekst – både for kunder og byrå.»

- Tom tar med seg en unik kompetanse inn i byrået. I tillegg til å være en prisvinnende design- og konseptutvikler, har han utdannelse og erfaringer innen merkevareledelse, kommunikasjon, innovasjon og forretningsutvikling. Han vil få det overordnede ansvaret for merkevareutvikling hos oss, sier Soltvedt.

Nilsen sier han gleder seg til å bli kjent med kunder og gjengen i Picapoint.

- Jeg trives best når det koker litt og jeg får brukt flere sider av meg selv. Det ser jeg store muligheter for her, sier Nilsen.

Picapoint ble etablert i 2008 og har i dag kontorer i Os, Bergen og Oslo. De jobber med kunder som Sport Outlet, NetNordic, Corvus Energy, Alutec og Askeladden Boats.

Selskapet hadde en omsetning på 30 millioner kroner i 2020, men tapte 800.000 kroner på driften i fjor. Så langt i år har imidlertid omsetningen tatt seg opp og drifsoverskuddet ettter åtte måneder i år er på snaue 900.000 kroner.