Erik Holm er den første i rekken av fem signeringer som E-sportlaget Heroic nå henter. Laget samlet tidligere i år inn 150 millioner kroner fra norske investører for å gjennomføre Norges mest ambisiøse satsing på E-sport. Nå har de sin første signering på plass i form av Holm.

Han kommer fra Spiff, en spareapp hvor Holm var CMO og partner, i tillegg til at han sto bak bevegelsen «Arkitekturopprøret».

- Det har nok ikke gått noen hus forbi det Holm har fått til med Arkitekturopprøret, som har blitt hyllet som en demokratisk suksesshistorie. Skal vi i Heroic bli best, må vi ha de beste folkene! Derfor er vi veldig glade og stolte over at Erik har valgt å bli med på vår reise, sier CEO i Heroic, Joachim Haraldsen, som også er kjent under navnet «noobwork».

Holm har erfaring som Head of Growth i Spond, kreativ og strategisk sjef i Red Dentsu X samt at han bygget den svenske fotballklubben AIKs SoMe-kanaler til å bli størst i Norden.

Nå ser altså Holm nye veger innenfor den hurtigst voksende sporten i verden.

- Esport er en bransje i utrolig vekst og med enorm oppside. Posisjonene Heroic allerede har sikret i de mest attraktive spillene er helt i toppsjiktet og kan sammenlignes med de største globale sportsorganisasjonene. Det virker ikke som det helt har gått opp for oss nordmenn hvor stort dette faktisk er. Å få ta del i kampen om å bli størst i verden er vanskelig å takke nei til, sier Erik Holm som legger til at det er en barndomsdrøm å jobbe med gaming.

Haraldsen mener Holm er den perfekte signeringen for Heroic og er imponert over oppmerksomheten han klarer å skape rundt ting.

- Alt fra over 100.000 deltakere på eventet Norges lengste vannsklie i Oslo for noen år siden til millioner av brukere i Spond. Det er bare å se hva han nå nylig har fått til med Arkitekturopprøret for å skjønne hvilken magi han kan skape. Over 300 oppslag i norsk media siden april i år sier sitt, sier Haraldsen.

Investor Christian Åbyholm er glad for å se at Holm er på plass i laget.

- Det er utrolig positivt å se hvilket kaliber av talent de har klart å tilrekke seg. At norske så vel som internasjonale topprofiler har så stor tro på E-sporten og posisjonen til selskapet er et sterkt signal om vi vil lykkes. Erik er den første i rekken av fem nye profiler som vi gleder oss til å følge i tiden som kommer, sier Åbyholm.