Kundeansvarlig i Scandinavian Design Group, Helen Holte, melder overgang til Try-husets egen designavdeling. I SDG har hun de siste fem årene jobbet som kundeansvarlig for byråets største kunder. 

- I mange år har jeg fulgt med på Try fra sidelinjen og lurt på hva som er suksessoppskriften. Hva gjør man for at kundene år etter år mener at dette er Norges beste byrå? Hvordan kan man etablere den ene disiplinen etter den andre og fortsatt fremstå som ett byrå? Hvorfor er dette den mest attraktive arbeidsplassen? Og plutselig sitter jeg her selv. Midt blant masse flinke og hyggelige folk og gleder meg til å være med på å bidra til at Try også blir kjent for å levere merkevaredesign i første divisjon, sier Holte. 

Hun sier at hun forelsket seg i designbransjen etter en kaffeprat for 12 år siden da «hun oppdaget hvordan strategisk design kan gi en mer ekte og varig retning for en virksomhet.»

- Helene er helt i toppsjiktet
Leder Tonje Jæger i Try Design sier at ansettelsen av Holte handler om å «styrke Try Design på overgangen mellom det forretningsstrategiske og merkevaren».

- Med sin erfaring og personlighet er Helen helt i toppsjiktet blant merkevarestrateger. Hun har lang bransjeerfaring fra bank og finans, men har også jobbet med mange andre private og offentlige virksomheter.

Før Holte gikk til Scandinavian Desgn Group, jobbet hun som markedssjef i Nordea. Hun har også byråerfaring fra BrandLab og PR-byrået MS&L. De siste ti årene har hun også vært styremedlem i DNB Asset Management.