Per Olav Walmann, Håvard Stranden (bildet), Anders Aakre og Mona Jensen brøt nylig ut av internettbyrået Apt og er nå initiativtakere og likeverdige partnere i Jimmy Royal.

– Jimmy Royal ønsker fokus på hele leveransen fra idé til ferdig produkt. Vi søker tette og langsiktige samarbeid med kunder som lar oss slippe til tidlig i prosessen når en interaktiv løsning skal konkretiseres, sier daglig leder Mona Jensen i en melding.

– Vi vil gjerne få muligheten til å dele erfaring og kompetanse med kundene våre, noe som krever gjensidig tillit og respekt. Målet er ikke flest mulig kunder, men best mulig kunder, legger Per Olav Walmann til.

Jimmy Royal opplysere videre at de allerede ser behovet for å ansette nye mennesker i byrået. Byrået holder til i Markveien på Grünerløkka.

Denne saken er også publisert på KFNyheter.no.