Gyro-konsernet vil etter sammenslåingen ha en omsetning på rundt 330 millioner kroner og 110 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Kristiansand, Stavanger og Lillehammer.

– Den sterke økningen i markedet for opplevelsesbasert kommunikasjon krever kompetente aktører som kan sette de nye kanalene inn i øvrig marketingmiks. Vi ønsker å være i forkant av denne utvikling ved å kunne tilby et komplett tilbud av tjenester til de største aktørene i markedet, uttaler Petter Sandberg (bildet) i Gyro i en pressemelding.

Størst i landet
Gyro er landets største leverandør av opplevelsesbasert kommunikasjon og events til næringslivet. På kundelisten står flere av Norges største bedrifter og organisasjoner som 100 års markeringen av Norges uavhengighet, samt åpningen av Ormen Lange 6. oktober i år.

Thue & Selvaag jobber med sponsing, cobranding, rettigheter og kommersiell strategiutvikling for store aktører innen idrett og kultur. Selskapet har virksomhet innen kongress og konferanser. Thue & Selvaag har den senere tid hatt engasjementer i forbindelse med NATOs utenriksministermøte i Oslo, Europeisk Kulturhovedstad Stavanger2008 og planlegging av den nye Fornebu Arena.

Sammenslåingen innebærer at event- og kongressvirksomheten i Thue & Selvaag as blir integrert med Gyros eventselskaper. Thue & Selvaag as blir et nytt satsningsområde under Gyro-paraplyen med virksomhet innen cobranding, sponsing og rettighetsutvikling.

Ny ledelse
Kjell Johnsen fra Orkla Media kom til selskapet tidligere i høst og vil fra 01.01.08 lede Gyro-gruppen. Samtidig er selskapet styrket med Helge Wold fra McCann som leder av Gyro Media, og Finn Jentoft fra Bertel O Steen og Norsk Lotteridrift som leder for Gyro Marketing.

– Sammenslåingen styrker oss som ledende aktører innen opplevelsesbasert kommunikasjon. Opplevelser blir stadig viktigere både som kommunikasjonskanal og konkurranseparameter. Det nye selskapets blir et "House of experience" med et spennende tjenestespekter, uttaler Jomar Selvaag i Thue & Selvaag.