Rosabloggernes førstedame, Emilie «Voe» Nereng, legger ned bloggen sin. Det skriver Voe på bloggen sin søndag kveld.

- Bloggen har gitt meg utrolig mye bra. Jeg har fått oppleve masse morsomt, møte mange fine personer, lært utrolig mye om meg selv og hvordan jeg vil oppføre meg mot andre, lært å se ting fra flere sider og mange andre positive ting. Men bloggen har også båret med seg mye negativt som har vært vanskelig for meg å takle.

Voe har de siste to årene vært den mest leste bloggen og Nereng har over 30.000 flere lesere enn resten av bloggerne.

- Å være på 1. plass bærer med seg mange goder. Men det bærer også med seg en stor og tung sekk med negative ting, som akkurat nå er altfor tung for meg å bære. Jeg har blitt sliten, rett og slett, fortsetter hun.

«Voe» har rukket mye på sin ganske korte karriere i rampelyset, skriver VG Nett. I sommer opptrådte hun med sin egen låt produsert av kjendis-manager David Eriksen på VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen og hun har også gjesteforelest på høyskolen i Lillehammer og på andre mediearrangement om kommunikasjon og sosiale medier.

Thomas Moen, bloggründer og manager for flere norske bloggere, kaller Emilie Nerengs valg modig.

- Jeg synes dette er modent og modig gjort av henne, hun har imponert meg en rekke ganger og har vært et flott forbilde for unge jenter gjennom bloggen sin, sier han til VG Nett.