Tradisjonelt har reklame for steinsprutskade vært preget av alvor og problemorientering, noe som har ført til en mangel på engasjement og deling i sosiale medier. Bavaria henvendte seg til Benchmark for å få hjelp til å lage reklamefilm hvor de fremhevet reparasjon av steinsprutskade, og i tillegg presentere bilene de selger. Merkevarebygging kom som et naturlig resultat av dette. Samtidig ønsket Bavaria å presentere sitt brede utvalg av biler på en engasjerende måte som gjorde at kundene ble engasjert og fikk god informasjon om bilene de vurderte å kjøpe. 

 

Utfordringen vi måtte løse

Tradisjonelle tilnærminger til reklame for steinsprutskade og fremvisninger av biler har ofte vært kjedelige og forutsigbare, og klarer ikke alltid å engasjere målgruppen på en effektiv måte. Bavaria ønsket å utfordre dette ved å skape en reklamefilm som var morsom, engasjerende og unik. Ikke minst ville de skille seg fra konkurrentene og unngå typiske reklamefilmer for bil. 

Utfordringen lå i å finne en måte å gjøre steinsprutskade og presentasjon av produktene til interessante og engasjerende, samtidig som man fremdeles formidlet viktigheten av å få skadene reparert. Det var også viktig for Bavaria å presentere bilene på en kreativ måte. Alt dette måtte gjøres på en annen måte enn hva konkurrentene tidligere hadde gjort slik at Bavaria skilte seg ut. 

 

Slik gjorde vi det

Benchmark gikk i gang med å utvikle en kreativ og original reklamefilm sammen med teamet hos Bavaria. Vi utforsket ulike tilnærminger og ideer, og til slutt landet vi på et konsept som ville gi steinsprutskader en morsom og underholdende vri. Ideen var å skape en humoristisk fortelling som ville appellere til publikum og samtidig fremheve Bavaria sin ekspertise på en engasjerende måte.

Vi utviklet et manus som kombinerte humor og produkt, og skapte en morsom situasjon der steinsprutskader ble presentert på en uventet og underholdende måte. Bavaria har alltid satt kvalitet i fokus. Filmen ble derfor produsert med høy kamera kvalitet og profesjonelle skuespillere for å sikre en engasjerende og innbydende visuell opplevelse. 

Etter produksjonen av reklamefilmen ble den distribuert på relevante sosiale medieplattformer med støtte fra en markedsføringskampanje. Vi optimaliserte også distribusjonen ved å dubbe filmen til flere språk, slik at den kunne nå et bredere internasjonalt publikum. Reklamefilmen var naturligvis i samsvar med den overordnede markedsføringsstrategien til Bavaria. 

 

Reklamefilmen gikk viralt 

Reklamefilmen ble en umiddelbar suksess og gikk viralt på sosiale medier, og genererte millioner av visninger og delinger. Den morsomme og engasjerende tonen appellerte til et bredt publikum, og filmen ble raskt delt og diskutert på ulike plattformer.

Dubbingen til flere språk bidro til å øke filmens internasjonale appell, og den ble oversatt og delt over hele verden. Reklamefilmen ble også godt mottatt av bransjefagfolk og kunder, og hjalp Bavaria med å skille seg ut i et stadig mer konkurransedyktig marked.

Gjennom et innovativt og kreativt konsept klarte Benchmark å skape en reklamefilm som gikk viralt for Bavaria, som ga en morsom vri på steinsprutskader. Filmene om presentasjon av biler blir også brukt den dag i dag. Den fungerer som et hjelpemiddel til kunder som kjøper ny bil. 

 

Ved å utfordre tradisjonelle ideer om reklame for steinsprutskader og produktpresentasjon, klarte vi å skape et konsept som appellerte til et bredt publikum og bidro til å øke Bavaria sin synlighet og posisjon i markedet. Reklamefilmen viser vår evne til å tenke utenfor boksen og skape engasjerende og humoristiske reklamekampanjer som skiller seg ut i mengden. 

 

Ferdig resultat er laget i alle formater for tv, sosiale medier og mobil.

 

Om Bavaria

Bavaria er en av Nordens største BMW og MINI forhandlere, og en ledende leverandør av førsteklasses biler og tjenester. De står overfor utfordringen med å holde følge med det et bilmarked som er stadig i endring.

 

Snakk med oss om hvordan vi kan hjelpe deg. Kontakt oss her eller besøk vår nettside.