Problemet

Carhartt hadde en nettbutikk fra før, men den var utdatert og hadde ikke lenger nok kapasitet til å dekke deres behov. De var ute etter en ny, moderne nettbutikk som kunne håndtere høye trafikkmengder, var brukervennlig og som kunne integreres med deres eksisterende systemer.

 

Løsningen

Da Benchmark ble involvert for å utvikle ny nettbutikk gikk vårt team av utviklere og designere grundig gjennom Carhartt sine ønsker og mål, og utviklet en løsning som var skreddersydd for deres behov. Vi utviklet en nettbutikk med et moderne design og en enkel navigasjonsstruktur som gjorde det enkelt for kundene å finne og å kjøpe produkter.

I tillegg integrerte vi nettbutikken med det eksisterende systemet for håndtering av lager og bestillinger, slik at Carhartt kunne fortsette å bruke sitt eksisterende systemer uten avbrudd. På denne måten ble prosessen mer effektiv og Carhartt kunne fortsette driften uavbrutt.

 

Resultater

Etter lanseringen av den nye nettbutikken, så Carhartt en umiddelbar økning i antall besøkende og salg på nettstedet deres. De kunne fortelle at kundene deres var veldig fornøyde med den nye nettbutikken og at det var mye enklere for dem å kjøpe produkter nå enn det var tidligere.

Vi er veldig stolte over å ha hjulpet Carhartt Workwear Norge med å skape en vellykket nettbutikk som har gitt en økning i salg og fornøyde kunder. Vårt samarbeid med dem har vært en suksess, og vi ser frem til å fortsette å hjelpe dem med å vokse og utvikle seg i fremtiden. 

 

Om Carhartt

Carhartt er en anerkjent internasjonal merkevare som produserer arbeidsklær og har blitt et etablert merke i det norske markedet for arbeidsklær. Carhartt Norge tilbyr et bredt utvalg av arbeidsklær og tilbehør som er spesielt designet for å tåle de tøffe arbeidsforholdene som finnes i norden. De selger alt fra arbeidsbukser og jakker til hodeplagg og arbeidssko, i nettbutikken Workwear Norge. Carhartt Norge er kjent for å tilby høykvalitets arbeidsklær til rimelige priser, noe som har gjort merket populært blant arbeidere i Norge.

 

Her finner du nettsiden til Carhartt: Workwearnorge.no

Snakk med oss om hvordan vi kan hjelpe deg. Kontakt oss her eller besøk vår nettside.