Ambisjoner, tydelige mål og en raskt etablert tillit til oss fra teamet i Høiax – det både motiverer og setter gode rammer for samarbeidet, mener Kristian Lühr i Carat.

Mindre annonsører tas imot med åpne armer hos dentsu – vi river siloene
- Samarbeid og et ønske om vekst har ikke noe budsjettkrav, og vår kunnskap om marketing er ikke noe som kun kan benyttes av topp-100 annonsører, forsetter Kristian. Spesielt kan kunden få mye for pengene når vi jobber raskt og godt sammen i eget hus mener han. Her har Carat levert mediestrategi og plan mens dentsu Creative utviklet kommunikasjonskonseptet og lagde drivende godt innhold.

Egne kanaler og kommunikasjonskonsept først
- Høiax har vært i markedet siden 1927, men vi er fortsatt preget av å være en gründerbedrift, forteller markedssjef Cecilie Eriksen. - Nå som vi ønsker å tydeliggjøre merkevaren ytterligere, samt sikre at vårt tilbud kommer igjennom til flest mulig potensielle sluttbrukere, valgte vi å starte i riktig ende. For oss var det å sikre egne kanaler og kontaktpunkter med et godt visuelt design og kommunikasjonsplattform, før vi startet arbeidet med å utvikle det kreative uttrykket og iverksette kampanjen»

- Høiax har gitt oss det aller beste utgangspunktet for å utarbeide god kommunikasjon som virkelig kan utgjøre en forskjell. De satt en tydelig målsetting på forretningsnivå som virkelig motiverte for å jobbe sømløst gjennom hele kundereisen. Vi har derfor utviklet både nettside design, kommunikasjonskonsept, innhold og animasjonsfilm, forteller Matilda Larsson i dentsu Creative.

Se hvor godt en animasjonsfilm kan forklare et litt komplisert budskap

Hva koster en dusj? Det kommer ann på vamtvannsberederen din.
Høiax utvikler og selger rustfrie varmtvannspredere, med produksjon i Fredrikstad. I takt med at strømprisen gikk i været i 2022, gikk interessen for Høiax sin smarte varmtvannsbereder, Høiax CONNECTED, samme retning. Høiax CONNECTED er i dag den eneste varmtvannsberederen med fullintegrert løsning i det Norske markedet. Det smarte med Høiax CONNECTED er at den varmer opp vannet når strømprisen er lavest.

Veien videre
Ny landingsside, nytt innhold og kreativt konsept gjør at markedsføring og kampanjeløpet blir mer effektivt. Nå har Høiax er suverent utgangspunkt for å øke salg og bidra til å krympe strømregningen til sluttkundene.

Høiax selger kun til faghandel/ montør, og som sikrer at produktet blir levert i henhold til krav og funksjonalitet. Av den grunn har vi brukt mye tid på å utvikle innhold og artikler som svarer på hva Google, kundeservice og faghandel har oppgitt som ofte stilte spørsmål.  Det vil virke støttende i kundereisen og også lette arbeidet for montørene.