Multilot leverer nasjonalt godkjente teknologiløsninger for pengespill i et globalt marked. De hadde allerede en partner for CRM relaterte tjenester på Agillic plattformen i Danmark, men ønsket enklere og tettere tilgang til råd og gjennomføring i det Nordiske markedet.
 
Vi fant tonen og Cognito søkte Agillic om et partnerskap. Avtalen med Agillic ble signert og lisenser overført Cognito, som nå leverer MarTech services til Multilots konsepter, blant annet for lotteriet SnapChance. SnapChance er et digitalt pengespill der bruk av spillers egne bilder benyttes, og vinnersjansene er gode. Inntekter fra lotteriet går til Right To Play sitt viktige arbeid for barn, hvor lek står i fokus.
 
Multilot sin godkjente teknologiplattform blir brukt for å skape inntekter som finansierer humanitære formål, noe vi liker veldig godt og et samarbeid som gir god mening.
 

«Vi trenger en partner som er proaktiv, kreativ og løsningsorientert, det har vi fått med Cognito» sier Steinar Brændeland i Multilot. «Når vi jobber med kommunikasjon rundt våre spillkonsepter trenger vi en aktiv partner som forstår personalisert kommunikasjon. Både på den tekniske siden, ved å utvikle et skreddersydd dialogløp, og på utformingen av tekst og visueller. Det er en helhet i det Cognito leverer som vi er meget godt fornøyde med»

 

Menneskene skaper suksess

Cognito er et teknologisk drevet marketingbyrå, men det er menneskene hos oss som skaper suksess – ikke applikasjonene alene! Det er oppdragsgiver, i dette tilfellet Multilot som skal være premissgiver, ikke applikasjonen. Det er det tette mellommenneskelige samarbeidet som skaper grobunn for de gode konseptene og som gjør at vi kan utvikle gode og verdiøkende tjenester.
 
Vi legger mye i å bli godt kjent med kundene samt å finne en god kjemi. Vårt mål er å lykkes sammen med kundene våre. Multilot har mange spennende konsepter og er en kreativ gjeng.
 
Vi er stolte og ydmyke for å få lov til å jobbe sammen med Multilot!
 
Har du lyst på en prat om muligheter vi kan bidra med for deg og ditt selskap innen CRM og Marketing Automation/Performance? Ring Pål på 99107100
 
(På bildet fra venstre: Karin Monssen (prosjektleder) og Steinar Brændeland (forretningsutvikler) fra Multilot, Wenche Leithe (daglig leder) i Cognito, Sturla Lang (salgsdirektør) fra Agillic og Rolf Nordahl (kreativ leder) og Pål Brun Haugen (konsulent) fra Cognito)