Ida Spjelkavik kommer til Dinamo fra stillingen som rådgiver i Arbeiderpartiet, hvor hun inntil nylig arbeidet med partiets valgkamp. Hun har i tillegg erfaring med miljøarbeid i klimastiftelsen Zero og internasjonalt arbeid i AUF og Norsk Folkehjelp.

- Ida har erfaring fra flere organisasjoner og viser at hun evner å sette seg inn i kompliserte fagfelt. Det er et karaktertrekk vi som et tverrfaglig kommunikasjonshus setter høyt. I tillegg har hun arbeidet som journalist, blant annet i NRK. Flere av våre kunder etterspør innholdsproduksjon og Ida vil kunne levere på et høyt nivå, sier Tor Asbjørn Hegge, fungerende leder i Dinamo PR.

Selv om Spjelkavik har vært rådgiver ved flere anledninger, er det første gang hun skal arbeide på konsulentsiden med flere ulike kunder i porteføljen.

- Jeg har en bred kompetanse fra kampanjer og kommunikasjonsarbeid fra media og organisasjonsliv. Nå ser jeg frem til å bruke mine erfaringer i Dinamo. Jeg tror jeg vil lære mye her, og gleder meg til å ta fatt på spennende prosjekter, sier Spjelkavik.

Spjelkavik har en bachelor i medievitenskap fra NTNU, og en master i politisk kommunikasjon fra Goldsmiths University i London.