Selv ikke reklamejournalister er motstandsdyktige for litt ekte kjendiseri. Da realitydronningen - og etter hvert stilikonet - Kim Kardashian ankom pressesenteret i Cannes Lions, gikk blitslampene ekstra varme. Hun var der for å snakke om sitt suksessfulle samarbeid med mobilspillprodusenten Glu. Kardashian har lånt både navnet og stemmen sin til spillet Kim Kardashian: Hollywood, som ble lansert i fjor og som ifølge Adweek omsatte for 74 millioner dollar i sitt første år.

- Vi har jobbet så hardt med dette – vi har akkurat hatt vårt første jubileum, og før det jobbet vi med spillet i over et år – så det er tilfredsstillende at det harde arbeidet har betalt seg, sa Kardashian på pressekonferansen.

I Kim Kardashian: Hollywood blir Kardashian en mentor for spilleren på deres vei til rikdom og berømmelse i Hollywood. Selvfølgelig kan man legge igjen ekte penger for å få fortgang på sin virtuelle karriere.

- All kunst har en pioner og Kim vil alltid være en pioner for dette konseptet. Vår jobb er å sørge for at hun fortsetter å innovere og holde henne et hestehode foran imitatorer, klinket Glu-sjef Niccolo de Masi til med.

Kardashian fortalte at hun var ekstra stolt over den store andelen kvinnelige spillere av appen.

- I tech-verdenen så er spilling en typisk gutte-verden. Jeg er stolt over å ha tatt med meg en kvinnelig fanbase inn i spill-verdenen og tech-verdenen. Det har vært skummelt for meg å tråkke inn i en så mannsdominert arena, men jeg håper dette åpner opp dørene for andre kvinner i dette markedet.

Kim Kardashian ble først kjent i realityserien «Keeping Up With The Kardashians» sammen med resten av sin familie, men har de siste årene vokst til å bli en av verdens største kjendiser, blant annet gjennom strategiske samarbeid med ulike merkevarer.

- For noen år siden var jeg nok mer villig til å jobbe med merkevarer som ikke ga så mye mening for meg. Jeg likte å jobbe og holde meg opptatt. Nå når jeg har familien min, tar jeg smartere valg. Mine beste prosjekter har vært når jeg ikke gjør en million andre ting, sa hun.

Men én ting er hun altså ikke villig til å selge.

- Jeg dømmer ingen, men Instagram-kontoen min bruker jeg til å dele min verden. Jeg inkluderer aldri Instagram i avtaler jeg gjør. I dag vil de fleste ha en viss andel sosiale medier inkludert i kontrakten, men jeg publiserer bare det jeg virkelig har lyst til der. Selv når jeg inngikk et partnerskap med Glu sa jeg at Instagram-kontoen min er utenfor rekkevidde.

Les mer fra Cannes:

Tror norske reklamebyråer kunne vunnet PR-løver

Try: - En vanvittig jobb

Norge får svensk reklamepepper

Derfor er Snapchat-fremtiden vertikal