Det var Journalisten som omtalte saken først. De henviser til nettavisen selv, som skriver at de ikke har lyktes med å få på plass en ny ansvarlig redaktør.

«En forutsetning for videre satsning i Resett har vært rekruttering av ny ansvarlig redaktør med pressefaglig bakgrunn. Dette har dessverre ikke latt seg gjøre innenfor de gitte økonomiske rammer. Styret velger derfor å melde oppbud i selskapet i dag, onsdag 14.12.», skriver Resett på egne nettsider.

Det er ingen hemmeliget at Resett har hatt økonomiske utfordringer. I oktober overtok mangemillionær Petter Inge Remøy, som hovedaksjonær i Grafen AS, som utgir Resett, etter det han selv omtalte som «akutt krise» for det alternative nettstedet. 

Kampanje har tidligere omtalt at Resetts abonnenter har falt fra etter at tidligere redaktør Helge Lurås fikk sparken. I tilleggsopplysninger sendt til Medietilsynet i anledning Resetts søknad om pressesøtte, kom det også frem at Resett har gått med rundt én million kroner i underskudd etter årets seks første måneder.

Maria Zähler har fungert som midlertidig ansvarlig redaktør etter at Lurås fikk fyken.

I november ble det kjent at Resett fikk avslag på søknaden om pressestøtte.

Les mer: 10 av 17 nye søkere om pressestøtte får avslag: - Har ikke bredt nok innhold

Kampanje har forsøkt å komme i kontakt med Grafen-eier Petter Inge Remøy, daglig leder Henrik Sophus Werenskiold og tidligere Resett-eier og styreleder Monica Staff, foreløpig uten hell.