Tamanna Agnihotri, blant annet kjent fra «Forræder» på TV 2 får nå sitt eget radioprogram på NRK mP3 kalt «Tamanna på mP3».

De siste tre årene har Agnihotri hatt base på Tyholt, der hun blant annet har ledet podkasten «Pålogga». Den siste tiden har hun hatt ansvar for innholdsproduksjon til ulike radioprogram og podkaster som blant annet «Newton» og «Unormal». Før det har hun vært programleder for NRK P3-serien «Mensen», og har også ledet «P3sommer» sammen med Arianrhod Engebø, og morgenshowet «Endelig Morgen» på NRK mP3 med Martin Holm. Agnihotri har også bakgrunn som skuespiller fra den mye omtalte NRK-thrilleren «Skitten snø». 

Nå gleder hun seg til å lede sitt eget radioprogram igjen. 

- Nå er jeg endelig hjemme! NRK mP3 er kanalen som reflekterer meg og min energi. Det blir helt rått å få den unike muligheten å være selskapet til landet vårt på dagtid fremover, sier Agnihotri  

Hun forteller Kampanje at «Tamanna på mP3» skal være et «feel good» radio program, som skal gå på formiddagen, hver dag fra mandag til fredag. 

- Vi vet at lunsjtiden kan være en vrien tid for mange. Enten sitter man med noen å spiser, eller trenger litt godt selskap, og det er det jeg bryr meg om, at jeg skal være godt selskap. 

- Det er akkurat det som er så givende med radio, at lytterne føler at de har et sted å være, at de har en fast lunsj-partner og et sted å komme, der de får et avbrekk ,legger Agnihotri til.

Hun forteller videre at det er to år siden hun sist var på lufta med sitt eget program, og at hun har savnet det.

- I mellomtiden har jeg prøvd ulike ting som TV, lyd, innholdsproduksjon og ikke minst reality, og har egentlig innsett at det er deilig å få lande litt med radio. Så nå gleder jeg meg veldig, sier Agnihotri. 

Redaksjonsleder i P3 og mP3, Christer Johan Pettersen-Dahl er veldig fornøyd med å få Agnihotri med på laget. 

- Tamanna har ikke veldig lang fartstid på radio, men har allerede etablert seg som en leken og dyktig programleder som passer utmerket godt med formatet til mP3», sier Pettersen-Dahl.