DNBs konserndirektør for kommunikasjon og bærekraft, Thomas Midteide, kan ønske fem nysigneringer velkommen til kontorene i Bjørvika i Oslo.

- Dette er fem sterke signeringer vi er stolte over. De vil på hver sine måter bidra til at vi gir mer kraft til bankens strategi, forteller Midteide.

- Det er hard kamp om de beste hodene nå, derfor er jeg fornøyd med å styrke internbyrået vårt med veldig framoverlente og kompetente rådgivere, fortsetter han.

Morten Holte Hanssen, Rune Rimmereide Nilsen, Line Asker, Petter Natås og Svend Aspaas har alle fått DNB som ny arbeidsplass.

- DNB var favorittkunde
Holte Hanssen og Rimmereide Nilsen trer begge inn som kommunikasjonsrådgiver i intern og strategikommunikasjon. Han kommer fra Monster og har tidligere jobbet i Try reklame, i tillegg til VGTV og Dagbladet. Rimmereide Nilsen kommer til DNB fra Visma, og har tidligere jobbet i Azets, Eksportfinans og Ernst & Young.

- DNB var min favorittkunde da jeg jobbet i TRY, så det å kunne få jobbe med merkevaren eksklusivt fra den andre siden er utrolig kult. Jeg må også få lov til å trekke frem den fantastiske avdelingen jeg har blitt en del av, og måten DNB satser in-house på film, sier Holte Hanssen i en pressemelding.

- Det er deilig å komme til DNB, hvor organisasjonen virkelig forstår og verdsetter kommunikasjon som fag og verktøy. Kommunikasjon er sømløst integrert i hvordan virksomheten løser utfordringer og jobber for å nå sine mål. Jeg barnslig stolt av å få bli en del av Norges sterkeste in-house miljø for intern- og strategikommunikasjon, forteller sier Rimmereide Nilsen.

- Er en drøm
Asker og Natås starter som seniorrådgiver bærekraft i samfunn og bærekraft. Line Asker kommer som direktør for The Gouvernance Group, og var før dette fagdirektør for bærekraftig finans i Finans Norge, og Petter Natås kommer fra KLP og KLP kapitalforvaltning hvor han har vært rådgiver for bærekraft.

- Jeg gleder meg til å bidra inn i DNBs arbeid med bærekraftig finans og den grønne omstillingen. Som Norges største finanskonsern har DNB en betydelig påvirkningskraft på den bærekraftige omstillingen av samfunnet, sier Asker.

- DNB er Norges største bank, og derfor også stedet man har størst mulighet til positiv påvirkning. Mulighetsrommet for å bidra direkte til å sette fart på den grønne omstillingen blir veldig spennende, sier Natås.

Aspaas går inn i rollen som kommunikasjonsrådgiver med ansvar for regional synlighet. Han kommer fra Nordisk Ministerråd i København, og har tidligere jobbet som kommunikasjonsansvarlig i NRK, NHO og skiforbundet. Han har også jobbet ved Innovasjon Norges kontor i Silicon Valley og for den Norske ambassaden i Dar es Salaam i Tanzania.

- Dette er en av Norges kuleste kommunikasjonsjobber. Å få jobbe i skjæringspunktet mellom kommunikasjon og teknologi i Nordens største finanskonsern er en drøm. Jeg gleder meg til å lære av dyktige kollegaer, utfordre og bidra til å løfte DNBs kommunikasjonsarbeid, sier Aspaas.