DNB har ansatt Line Schartum Ringheim, Lukas Loeb og Terje-André Kvinlaug som nye kommunikasjonsrådgivere. De kommer alle fra PR-bransjen.

- Jeg er utrolig stolt og glad for at de aller beste rådgiverne velger oss. Nå får vi med oss tre fremoverlente rådgivere som kan faget til fingerspissene, og tar med seg masse energi og relevant erfaring inn i teamet. I DNB jobber vi med et bredt spekter av fagmiljøer, og det er stor etterspørsel etter innsikt, analyser og rådgivning fra våre eksperter. Line, Lukas og Terje-André vil jobbe med å løfte synligheten på områder som er viktig for banken fremover, sier Vibeke Hansen Lewin, kommunikasjonsdirektør i DNB.

Line Schartum Ringheim kommer fra stillingen som rådgiver i Geelmuyden Kiese og har også erfaring fra Investor Relations i Aker Solutions.Hun går inn i rådgiver- og presseteamet i Mediadivisjonen med ansvar for personmarked.

- Før jeg begynte i DNB var det et mysterie for meg hva som rørte seg bak fasaden. Jeg har allerede erfart at det skjer så mye spennende på innsiden som jeg skulle ønske jeg visste mer om da jeg sto utenfor og så inn. Nå gleder jeg meg til å bidra til at flere av de gode historiene løftes ut av huset, særlig de som kan bidra til at flere kunder kan få en bedre økonomisk hverdag, sier Line Schartum Ringheim.

Både Lukas Loeb og Terje-André Kvinlaug kommer fra Hill+Knowlton. Lukas Loeb har vært fagansvarlig for teknologi i byrået. Han har over åtte års erfaring fra kommunikasjonsbransjen og har tidligere jobbet med bankkunder som Vipps, BankAxept, BankID og Adyen. Loeb går inn i rådgiver- og presseteamet i Mediadivisjonen.

- Å ta tak i noen av landets største kommunikasjonsoppgaver og samtidig posisjonere DNB som en fremoverlent og teknologidrevet bank, er blant utfordringene jeg virkelig ser frem til å ta fatt i. DNB er midt i en moderniseringsreise med flere spennende nyheter i horisonten, så her er jeg trygg på at jeg får hendene fulle, sier Loeb.

Terje-André Kvinlaug er tidligere lokalpolitiker for Arbeiderpartiet og har mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i Bergen. Kvinlaug går inn i rådgiverteamet med ansvar for å styrke DNBs regionale kommunikasjon.

- Jeg gleder meg enormt til å jobbe med å bygge lokal synlighet. Å jobbe med regional kommunikasjon kombinerer storbankens styrke med lokalbankens nærhet. DNB har alle fasetter av dette og sammen med eksperter og ildsjeler rundt omkring i landet ser jeg frem til å løfte frem de gode historiene, forteller Kvinlaug