Det digitale markedsføringsselskapet Inevo tar seget ut av Oslo og inn i Stavanger. Christopher Espeland Aitken har fått oppgaven med å lede den nye satsingen.

- Inevo er et selskap som fokuserer på rekruttering, opplæring og videreutvikling av unge talenter kombinert med nært samarbeid med kunder. Vi har utviklet og testet OMA-modellen (operative markedsassistenter, red. anm.) over flere år og vi ser at måten vi jobber på skaper suksesshistorier for både bedrifter og unge talenter. Det finnes mange dyktige markedsførere i Norge, og ansettelsen av Christopher er vårt første steg i en lengre strategi om å utvide og finne dyktige talenter i hele landet som kan være med å revolusjonere hvordan norske bedrifter jobber med digital markedsføring, sier daglig leder Frode Vik.

Frode Vik og Karl Philip Lund eier halvparten av Inevo hver. Selskapet jobber primært med å hjelpe norske nettbutikker å konkurrere med europeiske nettbutikker.

Les mer: Kjøper halvparten av digitalt markedsførings-selskap

Christopher Espeland Aitken gleder seg til å etablere Inevo i hjembyen sin. Han har tidligere jobbet i Apriil og Content Marketing Norge.

- Jeg brenner for å skape resultater for og være i dialog med kunder, i tillegg til å hjelpe unge lovende som vil lære mer om digital markedsføring, så denne rollen er perfekt for meg! Dette er et viktig steg for Inevo, og jeg setter virkelig pris på tilliten, sier han.

Inevo har i dag 22 ansatte og jobber med kunder som Moccamaster, Sunkost, Evo Fitness og Gresvig.