Sebastian Pandonis, Folke Kühlhorn og William Röhl, alle studenter fra Berghs School of Communication, gikk til topps i reklamebransjens store prisutdeling Gullblyanten fredag kveld. 

Sebastian Pandonis (22) var på plass for å ta imot prisen. Senere på kvelden ble det klart at han også stakk av med seieren i Young Lions Film sammen med Jakob Steinmo, og dermed sikrer seg en billett til Cannes der han skal konkurrere mot reklametalenter fra hele verden.

- Hva betyr dette for deg?

- Det betyr mest av alt. Det er gøy med internasjonale priser, men å ta det på hjemmebane er det viktigste, det er utrolig gøy, sier han til Kampanje.

I fjor gikk han helt til topps i den prestisjetunge reklamekåringen The Young Ones, som er studentkategorien til One Show.

Les mer: Norsk reklametalent til topps i internasjonal kåring: - Sjukt fett og helt uvirkelig

De får gull i kategorien «student kommunikasjon» for en case de har laget for Wrigley's Extra.

- Dette har handlet om å finne en ekte løsning. Vi har tenkt på hva Extra kan gjøre for studentene i koronapandemien, sier han om oppgaven de har løst sammen. 

I tillegg til heder og ære, består prisen av en sjekk på 10.000 kroner.

- Hva skal du bruke pengene på?

- Det blir mat og leie, ler Pandonis.

«Årets student» er ikke lenger student, men har fått fast jobb i reklamebransjen.

- Tror du denne prisen kan gi deg et ytterligere løft i karrieren?

- Jeg håper det! sier Pandonis, som forteller at han trives veldig godt i Anorak der han har dannet team med Sollin Sæle.

Les mer: Anorak med stjernesignering - danner nytt kreativt team

Kampanje har tidligere intervjuet Sebastian Pandonis til spalten «Unge talenter». Bli bedre kjent med han her: Sebastian (22) har gjort lynkarriere i reklamebransjen: - Jeg tror ikke på det å være et talent