Sesong fire av Viaplay-serien Wisting har premiere på palmesøndag, 24 mars. I lanseringsarbeidet av den nye sesongen har strømmetjenesten gått ut med en kampanje som leder opp til premieren og vil vare gjennom påskeferien.

- Vi vet at Wisting har vært etterlengtet blant publikum, og derfor ville vi slå på stortromma når vi endelig kunne lansere en ny sesong av Wisting, og årets påskekrim, sier Pia Styrmo Borghagen i Viaplay.

Wisting-kampanjen er på flatene utendørs, radio og digitalt. På et par utendørslokasjoner, på Aker Brygge og Oslo S, har elementer i kampanjen gått noe utenfor de vanlige flatene.

- Vi gleder oss stort over det nye samarbeidet med Viaplay, og det er kjempegøy å lage en kampanje utenom det vanlige. Det krever litt å få til gøyale ting i bybildet og det er et utvidet samarbeid med mange partnere som har gjort det mulig å lage en helhetlig og annerledes lanseringskampanje, sier Peer Morten Løchting i Mindshare.

Kampanjen baserer seg på inngangen til den nye sesongen hvor den seks år gamle jenta Clifford Greenwood er sporløst forsvunnet. Bamsen hennes, som blir i serien brukt for å fremme pengekravet, blir også benyttet i kampanjen.

Bamsene ble plasser i hele Oslo. Bamsene har en QR-kode som leder inn til Wisting-universet på VIaplay, og gjennom sosiale medier ble det delt spor slik at følgerne selv fikk muligheten til å bli etterforskere. Målet er å finne bamsene rundt om i byen, og ved å kommentere på Instagram kan man vinne et Viaplay-abonnement.

Kampanjen er utført i samarbeid med Mindshare, JCDecaux og Partnerstudio.

Bamsen:

Slik ser bamsene som er plassert rundt om i Oslo ut.