Denne uken la Snapchats morselskap Snap frem kvartalstall som viser at de fortsatt taper penger på den populære bildedelingstjenesten. Verdien av Snap-aksjene falt etter at kvartalsresultatet ble lagt fram tirsdag.

Les mer: Snapchats eier taper penger

For å få fart på brukerveksten, planlegger Snapchat å lansere en større omlegging av appen sin. Ifølge Business Insider skal det nye designet være på plass 4. desember. Det skal være snakk om ikke mindre enn den største omleggingen i selskapets historie.

Den største endringen vil være at alt innhold fra venner, både meldinger og historier, vil befinne seg til venstre for kameraskjermen. Det betyr at innhold fra publisister, offentlige personer og kommersielle partnere vil få sin egen «side» til høyre for kameraskjermen - der også venners historier befinner seg i dag.

Målet er at det skal bli enklere å bruke Snapchat. Alt dette ifølge Business Insiders kilder.

Scnapchat-sjef Evan Spiegel skal denne uken ha fortalt investorene at det er en stor sjanse for at omleggingen vil virke forstyrrende for forretningsutviklingen på kort sikt.