Etter sommeren begynner Mathilde Vik Magnussen som kommunikasjons- og markedsdirektør i Kongsberg Digital. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Nordic Choice Hotels Norge og Danmark.

- Med Mathilde Vik Magnussen fortsetter vi å styrke det allerede svært solide Kongsberg Digital-teamet. Vi må fortsette å vise de betydelige oppsidene industriell digital transformasjon gir for økt effektivisering og utviklingen av nye forretningsmodeller. Mathilde blir viktig for dette arbeidet, og hennes internasjonale bakgrunn vil styrke Kongsberg Digitals kommunikasjonsarbeid. Jeg ser frem til å få Mathilde om bord i mitt lederteam, sier Hege Skryseth, administrerende direktør i Kongsberg Digital.

Den nyansatte kommunikasjonsdirektøren i Kongsberg Digital sier selskapet «i løpet av de to årene som har gått siden Kongsberg Digital ble grunnlagt har tatt ledende posisjoner for innovasjon og digitalisering innen sine industrier.»

- Som en del av Kongsberg Gruppen bygger Kongsberg Digital på konsernets mer enn 200 år lange industrielle erfaring. Med banebrytende forskning og produktutvikling baner selskapet gjennom digitalisering vei for tryggere, mer ressurseffektive og bærekraftige industrier i fremtiden. Jeg gleder meg til å arbeide med å kommunisere dette, sier Mathilde Vik Magnussen.

Kongsberg Digital leverer neste generasjons programvare og digitale løsninger til kunder i maritim sektor, olje og gass, fornybar energi og kraftforsyningsbransjen