Lørdag gikk Tine og Try til topps i tv-reklamens svar på Oscar-utdelingen, Gullfisken, med filmen «Fjøsnissen». Nå viser de muskler også på det store lerretet og stikker av med seieren i Gullfilmen.

Denne gangen vinner de med filmen «Fisketur» for Norvegia. Den får meg seg følgende skussmål av juryleder Lasse Gimnes i GimCom:

- En virkelig verdig vinner – og en svært lite påtrengende vinner av Gullfilmen 2017. En behagelig reklamefilm som viser storhet i både bilder, manus og musikk. Kort sagt; en ekte vinner-film, sier Gimnes.

Gulllfilmen arrangeres av kinoreklame-selskapene Media Direct Norge og Capa Kinoreklame, og premien ble overrakt annonsør og reklamebyrå på Vika Kino i Oslo.

- Dette hadde vi ikke forventet. Det har vært mange gode filmer. Desto mer hyggelig å se at filmen favner mange og at folk forstår budskapet, sier Nina Skotte, markedssjef hos annonsøren Tine.

- Vi ville tilføre konseptet noe emosjonelt og nært. Vi har vært i hjertet av Norge og laget denne filmen. Og selvfølgelig hadde vi tro på filmene i dette konseptet, sier Kristin Berg, prosjektleder hos reklamebyrået Try.

Les også: Tine og Try til topps i Gullfisken: - Håper vi har skapt en klassiker