Austvoll Jensen kommer fra Schibsted Classified Media hvor hun har jobbet som direktør for Classified Monetization. Nå blir hun finansdirektør i Discovery Networks.

- Med ansettelsen av Tine styrker vi den strategiske ledelsen av selskapet. Hennes kompetanse og erfaring fra både Schibsted og MTG er midt i smørøyet for oss, og Tine går inn i en rolle der hun får et spesielt eierskap til alt som har med forretningsutvikling å gjøre. Vi lever i en bransje der omstilling og nytenking er den nye hverdagen, og nå får vi et nytt klokt hode til å manøvrere i et utfordrende medielandskap, sier Harald Strømme, sjef i TVNorge og Discovery Networks.

Tine Austvoll Jensen har 18 års erfaring fra mediebransjen. Før hun kom til Schibsted var hun direktør for mediehusutvikling i MTG og COO for Viasat i Norge. Hun har også jobbet i Canal Digital.

- Discovery Networks er det mest spennende tv-huset i Norge for tiden. Utviklingen selskapet har vært gjennom de siste årene, med TVNorge i spissen, er bemerkelsesverdig. De offensive planene for fremtiden, organisasjonen og kompetansen, i kombinasjon med Discoverys internasjonale muskel, trigget meg til å takke ja til jobben. Jeg gleder meg over muligheten til å bli med på et så spennende tidspunkt i selskapets historie, sier Tine Austvoll Jensen.

Det er Morten Skotland Hansen som har hatt stillingen til nå. Han går av med pensjon etter sommeren.

- Jeg har vært en del av dette selskapet siden 1998 og sett sjefer og kolleger komme og gå. Men enkelte ting har alltid vært det samme: Den gode kulturen, samholdet og lekenheten. Jeg har hatt en fantastisk tid, og er svært takknemlig for alt jeg har fått være med på. Selskapet har også en spennende tid fremfor seg, under Discoverys eierskap. Jeg ønsker alle kollegaer lykke til og gleder meg til å følge suksessen videre. Men nå gleder jeg meg til å ta fatt på pensjonisttilværelsen og roligere dager, sier Morten Skotland Hansen.

«Skotten» Hansen har vært med lenge i bransjen og ledet faktisk kanalen en periode frem til Morten Aass tok over. Det var i den perioden mye av grunnlaget for TVNorges første suksessperiode på 2000-tallet ble lagt, der de blant annet viste «Big Brother».

Harald Strømme takker for lang og tro tjeneste.

- Morten har gjennom 17 år vært en klippe i TVNorge, og har mye av æren for at vi er der vi er i dag. Han har blant annet vært konstituert administrerende direktør i to perioder, og uten hans kostnadsbevissthet og tydelige ledelse, hadde TVNorge trolig grunnstøtt i en kritisk fase. Det er ikke for ingenting han er kjent under kallenavnet «Skotten». I en følelsesladet bransje har Morten alltid hatt en kjærkommen og nødvendig bakkekontakt. Jeg takker for fantastisk innsats, og ønsker ham lykke til i en ny og velfortjent tilværelse som pensjonist, sier Harald Strømme. 

Samtidig med ansettelsen av Tine Austvoll Jensen bli Lars Engen Director of Financial Planning & Analysis. Engen har til nå hatt rollen som Chief Accountant.

- Lars er en viktig ressurs for oss. Han er svært sterk faglig og kjenner selskapet godt. Han er klar for større oppgaver, og vil nå få et utvidet ansvar for økonomistyringen av bedriften, sier Harald Strømme.

Engen vil rapportere til Tine Austvoll Jensen.