Teleselskapet Telia og reklamebyrået Try fortsetter suksessoppskriften med hovedrollene «Guttungen og regissøren». Karakterene som sørget for at de i oktober vant Reklamebørsen møtes denne gangen for å diskutere hvordan de kan formidle at man nå kan velge inn Netflix inn i Telia-abonnementet.

Try-rådgiver Trond Sandø er fornøyd med samspillet til duoen og ser derfor ikke grunnen til å bytte dem ut riktig enda.

- Bakgrunnen for at vi igjen bruker karakterene er det gode samspillet mellom dem og at de egner seg godt til å symbolisere utfordrermentalitet. Begge har blitt tryggere i rollene sine og de har funnet tonen seg imellom. «Never change a winning team», sier Sandø.

Markedsdirektør i Telia, Camilla Forberg, støtter Sandøs uttalelser og legger til at de har blitt godt mottatt av publikum.

- Mads og regissøren ble veldig godt mottatt ved forrige runde. Det passet godt at disse to tok den lunsjen som ble etterspurt i forrige film da regissøren trengte litt ekstra hjelp fra guttungen til å tenke ut en enkel måte å kommunisere at nå kan du få Netflix med TV poengene dine, alt på ett sted, istedenfor å ha mange ulike strømmetjenester på ulike steder. Så nå gjør vi det litt mindre complicado for kundene våre, sier Forberg.

Hun forteller videre at det ikke er umulig at publikum får se de to sparre rundt nye reklameidéer i fremtiden.

- Det må alltid være en god ide bak et kommunikasjonsbudskap. Så om vi ser at det blir godt tatt imot, og at ideen passer det vi vil si så kan det være mulig at vi bruker de igjen, sier Forberg som er fornøyd med måten filmen får frem reklamebudskapet på.

Fra Try besto det kreative teamet av Egil Pay og Lars Joachim Grimstad. Prosjektleder var Eline Rønneberg Vik og rådgiver var Trond Sandø

Motion Blur står for produksjonen med produsent Nina Lorentzen og regissør Harald Zwart.

Se reklamefilmen her: