Over 700.000 så første sesong av «Cammo». Serien handler om influenseren Cammo, som går konkurs og må ta på seg jobben som støttekontakt for Kamilla med Downs syndrom.  

Nå kan det bli nyinnspillinger av serien i fem land i Europa. Det er Banijay Studios Frankrime, Studio Hamburg i Tyskland, Satisfaction Iberia i Spania, ITV i Nederland og Heartmade Media i Belgia som via Primitives, NRKs distrubitør på serien, har sikret seg rettigheter på nyinnspillinger. 

- Dette er helt surrealistisk! At humoren og historien i Cammo kan treffe både spanjoler og tyskere er skikkelig gøy. Jeg gleder meg til å se hvordan de forskjellige landene tolker manus, og er så takknemlig og glad for at historien om Cammo og Kamilla potensielt skal bli fortalt til så mange millioner mennesker, sier Caroline Glomnes, serieskaper og hovedrolleinnhaver.  

Redaksjonssjef i NRK Underholdning, Christina Rezk Resar, er stolt og glad over at «Cammo» når internasjonalt: 

- Dette er jo helt fantastiske nyheter! Jeg er så stolt og glad over at Cammo, en så smart og morsom serie, har nådd og berørt på tvers av landegrenser. Vi har hele veien ment at den har unike kvaliteter for det er en morsom fortalt historie med varmt hjerte og satirisk brodd, sier Resar. 

Men før eventuelle utenlandske versjoner av Cammo er i produksjon, er det tid for sesong to av dramakomedien på NRK. Allerede torsdag 11. april er det premiere på ny sesong.  

- Når sesong 2 begynner har Cammo og Kamilla blitt et suksessfullt influenserpar. Alt snus på hodet når Cammo får et uventet brev fra sin far. Den plutselige kontakten med faren trekker Cammo og Kamilla i hver sin retning, røper Glomnes om den kommende sesongen.