I fjor vinter annonserte programleder Else Kåss Furuseth, på Instagram at hun skulle gifte seg til våren.

«Ingenting gir meg følelsen av å leve like mye som ko-ko ideer, har jeg nå (etter å ha foreslått det på min gamle arbeidsplass, i bøker, til venner og foodorabud) endelig tatt grep: Nu jævlar! Nå skal jeg gifte meg!».

Bryllupsdatoen ble satt til 20. april og allerede i fjor kunne programlederen røpe at det meste var i boks til den store dagen - utenom én ting.

«Bryllupssangeren er bestilt. Og kjolen har jeg hatt i mange år. Det eneste jeg mangler er en mann.»

- Så utrolig skuffende
Det har ikke satt en stopper for Furuseth som iherdig har planlagt den kommende feiringen. Gjennom talkshowet «Else!» på TVNorge har TV-seerne fulgt den populære programlederen møte potensielle ektemenn de siste ukene. Men hvem den utkårede er, og om det blir et ja – gjenstår å se førstkommende lørdag.

Men de som hadde håpet å få se bryllupet på TVNorge, blir skuffet.

I et innlegg på Instagram opplyser Furuseth om at bryllupet verken blir streamet eller vist på TV. På spørsmål fra flere følgere om hvorfor bryllupet ikke blir vist, svarer Furuseth:

«Ble dessverre ikke mulig, handler ikke om lyst! Beklager! Du skal få rapport!, skriver hun.

Flere stiller seg spørrende til at datingen har vært en sentral del av talkshowet, og at de blir frarøvet selve finalen lørdag kveld.

«Så utrolig skuffende at det ikke kommer på TV, etter all den oppbyggingen over flere uker! Tok det som en selvfølge, hvorfor skulle vi ellers få se alle innslagene som har vært?», kommer det fra en følger.

«Men hvorfor blir det ikke vist på TV? Hele programmet Else! var jo basert på dette bryllupet, skriver en annen.

- Ganske koko idé
Programdirektør og ansvarlig redaktør i Warner Bros. Discovery, Magnus Vatn, bekrefter at det ikke blir bryllup på TVNorge.

- Vi var allerede godt uti forarbeidet med talkshowet «Else!» da ideen om bryllupet ble til. Det var en veldig fin og ganske koko idé, men potensielt også en veldig hyggelig én, sier Vatn til Kampanje.

Over 5000 billetter er solgt til den store begivenheten der artist Bjørn Eidsvåg har takket ja til å være seremonimester og komiker og venninnen Sigrid Bonde Tusvik tar rollen som toastmaster. I tillegg kommer et dryss av norske kjendiser til å være en del av den store festen.

- Bryllupet i Spektrum kunne absolutt gjort seg på TV, men den kom for sent til at det var mulig for oss å lage TV av den, tilføyer Vatn.

Talkshowets fremtid er foreløpig ikke bestemt av kanalen.

- Vi er i gode samtaler om hva vi skal gjøre videre, og høyt oppe på den listen står en ny sesong av «Else!». Vi er nettopp ferdige med første sesong og vi er meget stolte av den, og nå skal vi bruke litt tid på å evaluere hva vi gjør videre. 

- Men først gleder hele gjengen i Warner Bros. Discovery seg til å dra til Spektrum på lørdag, og vi håper på et stort og rungende ja fra et forelska par.