Etter åtte måneders drift er navnet United Bloggers historie. Nå skifter nettverket navn til United Influencers og løfter dermed blikket utover bloggosfæren. I løpet av måneden starter også Julie Holst Berntsen som daglig leder.

- Etter litt mer enn et halv år «live» har vi både hatt oppturer og nedturer, sier leder for den internasjonale delen av United Influencers, Thomas Moen.

- Vi er et vellykket oppstartsbyrå, men det er jo alltid en barnesykdom eller to man må igjennom når man vokser så fort som vi har gjort. I sammenheng med navnebyttet ønsket vi en ny, sterk leder med tyngde og den faglig kompetansen vi trenger for å ta byrået til neste nivå. Dermed falt valget på Julie Holst Berntsen.

Julie Holst Berntsen her mer enn 12 års erfaring fra PR- og kommunikasjons-bransjen hvorav de fire siste årene i Gambit Hill + Knowlton hvor hun har hatt ansvaret for mote og livsstilskundene. Før dette drev hun Spalt PR, som hun bygget opp fra oppstarten i 2003.

- Jeg har fulgt tett med på utviklingen til UI siden oppstarten og det har fasinert meg hva de har fått til på så kort tid. De var annerledes enn de andre blogg-nettverkene fordi de virkelig tar profilenes merkevare på alvor. UI tør å stadig utfordre kundene for å oppnå bedre og mer engasjerende resultater. De har høye ambisjoner, sterk lagånd og en stå-på-vilje uten like. Det blir en fantastisk spennende utfordring å stake ut kursen videre sammen med det fantastiske teamet som er her i dag. Her er alt mulig og jeg gleder meg til å ta fatt på alle oppgavene som ligger foran meg, sier hun.

Ny sjef:

Julie Holst Berntsen slutter i Gambit Hill + Knowlton for å bli ny daglig leder i United Influencers