Karen Mjør kommer sist fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i byrådsavdeling for utdanning i Oslo kommune, der hun har jobbet med mediehåndtering for utdanningsbyråden som har politisk ansvar for Oslos skoler og barnehager. I Zynk blir oppgavene innen myndighetskontakt, innsikt og analyse, strategi og mediehåndtering.   

- Etter å ha jobbet med pressekontakt i noen år, kjente jeg at tiden var inne for å utforske kommunikasjon i et bredere perspektiv. Zynk er det perfekte stedet for å gjøre nettopp dette, sier Mjør i en pressemedling.

Hun er utdannet lektor i samfunnsfag på NTNU, der hun skrev master om medias dekning av politiske skandaler. Den nye rådgiveren har tidligere jobbet i Arbeiderpartiets stortingsgruppe.

Kristian Sarastuen, som er leder for samfunnsavdelingen i Zynk, forklarer at urolige tider har ført til stor pågang i byrået.

- Både norske og internasjonale virksomheter opplever uforutsigbarhet knyttet til sine rammebetingelser. De kommer til oss for å få råd om hvordan de kan få større forutsigbarhet, gjennomslag og for å rett og slett forstå hva som skjer. Vi er derfor veldig fornøyde med å få et talent som Karen om bord, sier han.