Mikaela Evelyn Folkestad (30) ansatt som ny administrerende direktør i mediekonsernet Schibsteds eget innholdsbyrå, Schibsted Partnerstudio. Folkestad tar over etter Jonas Ibsen Brynildsrud som tidligere i høst kommuniserte at han skulle gi seg i kast med nye gründereventyr. 

- Jeg gleder meg veldig til å tre inn i denne rollen. Det er store sko å fylle, men Schibsted Partnerstudio har vind i seilene og jeg jobber med et svært dyktig og sterkt team som gjør meg sikker på at vi skal vokse videre i 2022, sier Folkestad i en melding. 

Les også: Slutter som sjef i Schibsted-byrå: - Kjipt å si farvel til gode venner

Med over 60 ansatte og en omsetning på 300 millioner kroner er Schibsted Partnerstudio en av de største aktørene på innholdsmarkedsføring i Norge og selskapet har de siste tre årene toppet Kampanjes egen Byråprofil-undersøkelsen i kategorien «Årets content marketing-byrå».

Les også: Schibsted-byrå best på innhold - kåres til Årets contentbyrå

Folkestad er en intern rekruttering og hun har også jobbet tre år i Schibsted Partnerstudio allerede som leder for produkt og teknologi. Hun overtar som administrerende direktør i Schibsted Partnerstudio fra og med den første desember. 

- Dette er uten tvil en av de viktigste rollene innenfor innholdsmarkedsføring i Norge. Jobben hennes blir å flytte den årlige omsetningen til en halv milliard kroner. Vi har klare ambisjoner om å ta en enda sterkere posisjon i det norske markedet, sier styreleder Christian Haneborg.

Har vokst fra null til 300 mill.
Schibsted satset for alvor på innholdsmarkedsføring i 2016 med etableringen av VG Partnerstudio og Schibsted Brand Studio. Tidlig i fjor ble de to byråene slått sammen til Schibsted Partnerstudio. Byrået tilbyr produksjon av innhold og distribusjon på alle Schibsteds flater i Norge og samlet har omsetningen gått fra null til 300 millioner kroner.

- Vi har valgt Mikaela fordi hun både er flink med mennesker, er sterk strategisk, forstår innholdsmarkedsføring og fremstår som en trygg leder. Samtidig ligger det i Schibsteds DNA å gi muligheter til unge talenter, sier Haneborg. 

Den nye Partnerstudio-sjefen sier det vil bli sterkt fokus på produkt- og forretningsutvikling framover for å sikre at Schibsted har det sterkeste verdiforslaget for annonsører i Norge. 

- Til syvende og sist er vår bærebjelke å levere innhold av høy kvalitet som skaper effekt