- Rema 1000 ønsker, med årets grillkampanje, å hjelpe folk å lykkes med grillmaten og med et helt landslag i ryggen, vil vi gjøre det enklere å briljere ved grillen, sier Cathrine Stensaker, leder for markedsavdelingen hos Rema 1000, i en pressemelding.

Ifølge en undersøkelse fra Rema 1000 i 2023, forbinder åtte av ti nordmenn grilling med kos og hygge, og seks av ti gleder seg til å få fyr på grillen.

Årets grillkampanje fra Rema 1000 har som mål å inspirere grill-glade nordmenn til nye høyder foran grillen.

Sammen med hele grillandslaget med grillkongen Craig Whitson i spissen, har ekspertene smakt seg gjennom årets grillsortiment og bidratt i utviklingen av årets grillnyheter fra Rema 1000.

- Grillandslaget spiller en viktig rolle ikke bare i grillkampanjen, men i hele den store grillsatsingen vår. Med sin ekspertise er de med på å påvirke og utvikle grillproduktene våre, slik at vi kan tilby fantastisk grillmat, sier Stensaker.

Det er nok en gang Try som står bak kampanjen, etter at de sikret seg Rema 1000 som kunde på nytt tidligere i år. I likhet med grillandslaget har også Ricky Martin-låta «Cup of life», fått hovedrollene i årets grillkampanje. I tillegg til smak og kvalitet, er det også stort fokus på pris.

- Rema 1000 skal ikke bare være best på grillmat, men selvsagt også lavest på pris, avslutter Stensaker.

Kampanjen er produsert i samarbeid med Einar Film med Stian Johansen på regi. Kreativt team har vært Jonas Kopstad Grønnern og Lars-Kristian Harveg
og med Hanan Jahr som konsulent og Cathrine Wennersten som prosjektsledere. 

Les også: Rema 1000 jakter ny reklamepartner - nytt Stordalen-byrå skal være med i kampen