- Vi innrømmer at det var overraskende å vinne med en fem år gammel film. Men det er alltid stor stas å få sølvfisk, og da smører vi ikke tjukt på, sier konsulent Yngve Holtberget i Try.

Juryen har bestemt at det er den fem år gamle reklamefilmen til Try og Bremykt, «Smørbukkene», som stikker av med Sølvfisken for juni. Kampanje har skrevet at samme reklamekonsept vant Sølvfisk helt tilbake til april 2013.

Les også: - Og Vipps, så ble det Sølvfisk!

- En veldig bra revitalisering av et allerede godt konsept, kommunisert på en smart og underholdende måte, skriver juryen i sin begrunnelse.

- Konseptsetningen funker veldig godt, den lar seg dramatisere på og har høy relevans til produktet. Godt tenkt og godt fortalt, legger de til.

Årets jury ledes av daglig leder i Pol, Therese Becke. Med seg på laget har hun direktør for informasjon og marked i Infinitum Randi Varberg, produsent i Bacon Oslo Øystein K. Dyb, markedssjef i Kiwi Jacob Rolland, art director i Mint Creatives Tone Humblen, kreativ leder i Morgenstern Anders Muurman Holm og markedsdirektør i Posten Monica Solberg.

Se Sølvfisk-vinneren for juni her: 


Fra Try var det kreative teamet bak reklamefilmen Karin Lund og Øystein Halvorsen. Kosulent var Ynge Holtberget, mens Anja Sandberg Nordbø var prosjektleder.

Produksjonsselskap var Fantefilm ved Hugo Hagemann Føsker. Regissør var Ole Martin Hafsmo, executive produsent Hagemann Føsker, produsent Tor Markus Iden, produksjonsleder Audun Lyngholm Wittenberg, DOP Johan Fredrik Bødtker.

Etterarbeidet ble gjort av Hocus Focus med Thomas Løvig som klipper, Erik Ljungren på lyddesign og Haavard Albertsen med color grading.