I mars lanserte Vipps sin største merkevarekampanje noensinne og den første under det nye reklamekonseptet «veldig, veldig enkelt». Det ble en umiddelbar suksess med sølvfisk og liking-seier i Reklamebørsen.

Nå kommer oppfølgeren og den skal minne folk på at de har kortet sitt lagret i Vipps.

- Når du har kortene dine lagret i Vipps, er de alltid lett tilgjengelig. Kortfordelene følger selvfølgelig med når du betaler med Vipps, enten det gjelder forsikring, bonuspoeng eller betalingsutsettelse. Og i motsetning til det noen fortsatt tror, er det alltid gebyrfritt når du betaler bedrifter med Vipps – uansett beløp. Det er akkurat det samme som å taste inn tall fra kortet ditt – bare veldig, veldig mye enklere, sier markedssjef i Vipps, Lars Istre.

I filmen møter vi hovedpersonen fra de forrige filmene som har sunket dypt ned i lenestolen og er klar for å handle på nett. Han forsøker - forgjeves - å få hjelp til å hente kortet av det nye tilskuddet i reklameuniverset, hunden Beauty.

Vipps håper den nye filmen skaper godt humør i stua.

- Reklamen vi lager skal være distinkt og gjenkjennelig – den skal kort sagt føles «vippsete», sier Hanne Danielsen, markedshode i Vipps.

- Samtidig er vi den uinviterte gjesten stua, og da er det både høflig – og ikke minst beviselig mest effektivt – å lage noe gøy. Om folk humrer av reklamen vår, har vi gjort noe rett, legger hun til.

Det er reklamebyrået Try som står bak kampanjen. Motion Blur har produsert filmen.

- Vipps er en veldig inspirerende oppdragsgiver. De er tro mot strategien sin, og tydelige på hva de vil ha. I tillegg er de en skikkelig engasjert gjeng, og det gjør at det blir et godt samarbeid, sier AD i Try, Preben Moan.