Try Dig har funnet sin nye kommersielle direktør hos konkurrentene i Shortcut. Erfan M. Zadeh var blant de første ansatte i apputviklingsselskapet Shortcut. De siste årene har han vært kommersiell direktør i selskapet samt sittet i den norske ledergruppen.

- Try Dig har hatt en imponerende vekstreise i Norge og Latvia og jeg er imponert over hva de har fått til på så kort tid innen digital tjenesteutvikling og digital handel. Det at Try Dig også er en del av et større system på Try-huset gjør jobben bare enda mer spennende. Det er mange som kan tilby teknologi, men alt for få tilbyr teknologi sammen med kreativitet. Det er her det store potensialet ligger i fremtiden, sier Zadeh.

Les også: Try skiller lag med Pearl Group og overtar alle aksjene i Try Pearl

Try Dig ble startet i august 2020 under navnet Try Pearl som et samarbeid mellom Try og Pearl Group innen digital handel og tjenesteutvikling. I dag eier Try 100 prosent av selskapet. Try Dig teller 70 ansatte med kontorer i Norge og Latvia.

- Vi drives av å lage gode kundeopplevelser for kundene våre. Etter pandemien har mange sett hvor avgjørende gode digitale kundeopplevelser er, og styrken som ligger i få tannhjulene  innen teknologi, markedsføring og kundeforståelse til å gå i hverandre. Erfan har bred erfaring med å jobbe med store kunder med tydelige mål og er en profil som passer Try Dig veldig godt videre på vekstreisen, sier daglig leder Kaare Øystein Trædal.