Det kommer frem i en pressemelding. Nonspace blir også en del av partnernettverket til klubben.

- Rosenborg som merkevare har sitt høydepunkt på kampdager; men mer enn noen gang er opplevelsen av klubben alltid på; fra sosiale medier-innhold og daglige samtaler til produkter og digitale opplevelser fans identifiserer seg med, og mye mer. Rosenborg har en unik posisjon som merkevare i Norge og Norden, og det å få ta del i å videreutvikle tar vi på alvor, sier Stian Ward Bugten, grunnlegger og kreativ leder i Nonspace.

- Viktig å vise at vi er mer enn ett lag
Nå skal Nonspace og Rosenborg jobbe med strategi for hvordan klubben skal møte fremtiden med visuell kommunikasjon og innhold på flere flater og medier.

- Etter fusjonen med RBK A-lag Kvinner, er det viktig at Rosenborg viser at vi er mer enn bare ett lag, vi representerer en hel klubb med mer enn ti lag og er mye mer enn bare fotball. Vi har mange flotte representanter for klubben som ikke spiller på banen, og alle er de viktige merkevare-ambassadører, sier Stian Moursund, salgs- og markedssjef i Rosenborg Ballklub.

- Merkevaren, verdiene og samfunnsoppdraget til Rosenborg gir stor verdi til mange utenfor kampdag og med en helt ny generasjon som vokser opp i en digital verden, er det viktig at vi forsterker engasjementet og fellesskapet klubben skaper i Norge og Norden, legger han til.

Nonspace beskriver seg selv om et merkevarebyrå som jobber i skjæringspunktet mellom kreativitet, kultur og teknologi og har blant annet Britannia Hotel, Enova og Reitan på kundelisten. Rosenborg på sin side er en av Norges største fotballklubber og kom i fjor på tredjeplass i Eliteserien.

- Vi vet hvor mye følelser som er knyttet til sterke merkevarer, både internt i bedriften og for alle som identifiserer seg med den, men følelsene rundt Rosenborg som klubb er noe i sin egen liga. Slik det skal være rundt Norges største klubb, sier Ward Bugten.

Nonspace har blant annet Britannia Hotel, Enova og Reitan på kundelisten. Byrået består ava 14 ansatte og hadde i 2022 en omsetning på totalt 20 millioner kroner. Nonspace ledes av Robert DalenStian Ward Bugten og Tom Morgen.