Aller-eide Dagbladet hadde et driftsresultat på 79,3 millioner kroner i det avvikende regnskapsåret 2016/17, skriver Dagens Næringsliv. Det er en økning på 272 prosent. Omsetningen økte fra 622 millioner kroner til 633 millioner kroner.

Årsaken til det historisk gode resultatet skal blant annet være at annonseinntektene på papir holder seg bedre enn tidligere, at prisen på papirproduktet har økt og at inntektene vokser digitalt.

- Jeg mener også at vi får uttelling for at vi faktisk gjort det ganske godt på innholdssiden de siste årene. I tillegg oppfatter jeg at det er en større interesse for det vi driver med. Det er seget inn et alvor der folk bryr seg mer om hva som er ekte nyheter, kontra falske nyheter, sier sjefredaktør John Arne Markussen til Dagens Næringsliv.

Han har tidligere spådd at Dagbladets papirutgave kunne forsvinne på ukedagene allerede i inneværende kvartal, men sier nå til Dagens Næringsliv at dette er «skutt noe ut i tid».

Aller-konsernet hadde i fjor et justert driftsresultat før av- og nedskrivninger på 162 millioner kroner, opp fra 130 millioner kroner i året før.