Norges stjernespiller Caroline Graham Hansen gir radioprogrammet «Norske Tilstander» på NRK P3 med Tete Lidbom og Adelina Ibishi som programledere noe av æren for seieren mot Australia lørdag. Det skriver Dagbladet.

Det var på Twitter at Graham Hansen «avslørte» at fotball-jentene liker oppbackingen og tilbakemeldingene fra radioprofilene.

 «Norsketilstander på P3 har skjønt det! Applaus til Adelina og Tete! #brabrabra», skrev Graham Hansen på Twitter onsdag kveld.

- De har fulgt med på oss gjennom hele fotball-VM og jeg synes det er gøy å høre på dem. De har reklamert for oss og sagt at folk må ta en stilling til oss for at interessen for damefotball skal bli større. Adelina er ikke så veldig fotballinteressert, men hun har mye følelser. Tete står mer for det fotballfaglige. Han sa, med rette, at vi ikke var så gode mot Sør-Korea. Det ga oss motivasjon til å gi dem en sykt kul opplevelse, så nå forventer jeg at de snakker om denne 8-delsfinalen på mandag. Det hadde vært kult, sier Graham Hansen til Dagbladet.