Saken blir oppdatert.

I dag legger Telia frem resultatene for fjerde kvartal og hele 2021. De viser at Telia hadde 477.000 norske TV-kunder ved utgangen av året, 8000 flere enn ett år tidligere. Samtidig tjener Telia nesten tre prosent mindre per TV-abonnent.

Veksten kom i andre kvartal, og den er altså ikke en effekt av Telenors konflikt med TV 2, som begynte i desember.

Telia Norge hadde en omsetning på 13,8 milliarder kroner i 2021, opp 1,1 prosent. Driftsresultatet endte på 6,2 milliarder kroner (+ 2,5 prosent).

- Vi leverer et sterkt økonomisk resultat drevet av flere nye kunder på både privat- og bedriftssiden og et sterkt kostnadsfokus som bidrar til fortsatt høy investering i nettverkskvalitet for kundene. Vi er samtidig godt fornøyd med å vokse på ARPU-siden på mobil og bredbånd sammenlignet med 2020, sier administrerende direktør Stein-Erik Vellan i en pressemelding.

- Som Norges største utfordrer er vi veldig klare til å utfordre markedet videre i 2022 og skape enda bedre kundeopplevelser på tvers av mobil, bredbånd og TV, fortsetter han.

Resultatene viser også at Telia har dratt ned bemanningen med 13,5 prosent fra 1633 til 1412 på ett år. Det er over 200 færre årsverk