Thomas Eltvik og Torstein Skogedal har jobbet åtte år som henholdsvis tekstforfatter og AD i Nord DDB. Der har det kreative teamet blant annet levert flere prisvinnende kampanjer for McDonald's. Nå er de klare for nye kunder og nye kollegaer i Try Reklamebyrå.

- Torstein og Thomas er to kloke og hyggelige kreatører som gang på gang har imponert oss med sterke, smarte ideer. Vi er superglade for at de nå blir en del av gjengen vår, sier de to kreative lederne i Try, Egil Pay og Lars Joachim Grimstad.

Thomas Eltvik er glad for å ha fått muligheten.

- Try er stedet de aller fleste i bransjen har lyst til å jobbe. De har blitt kåret til Norges beste reklamebyrå i 19 år på rad, så det er så klart gjevt å få tilbudet, sier han med henvisning til Trys seiersrekke i Byråprofil.

Les mer: 19 strake for Try i Byråprofil - her er Norges beste kommunikasjonsbyrå

- Det Try har, som ikke så mange andre kan tilby, er at de har samlet alle de flinkeste innenfor sine fagfelt under ett tak. I tillegg har de mange av landets mest spennende kunder. Her kan man rett og slett gjøre ting som ikke er mulig de fleste andre plasser, legger Torstein Skogedal til.

- Samtidig kjente vi på at det var leit å forlate en så god kunde som McDonald’s, der vi har fått til mye bra de siste årene. Men etter åtte år i DDB var det kanskje også riktig å ta skrittet opp til det største og beste byrået i Norge, avslutter de.

McDonald's-jobbene deres har de siste årene innkassert alt fra Anfo Effekt til Gullblyanten.

Les også: «Søppelmat» får dobbelt reklamegull – McDonald’s topper for andre året på rad