Det melder Netlife i en pressemelding.

- Jeg er så glad for at Julian valgte Netlife. Han er konseptuell, formsterk og har et brennende engasjement for faget og bransjen. En kommende stjerne som vil skape verdi og magi for kundene våre, og kundene deres igjen, sier fagleder for design i Netlife, Maria Sætre, i meldingen.

Julian Schlicht har flere års erfaring med visuell identitet og merkevarebygging og har blant annet arbeidet som designer i Anti og Neue Design Studio. Før han triltrådte hos Netlife har han jobbet frilans, blant annet for Heydays. 

- Jeg har stor tro på den formgivende og nyskapende kraften til design og Netlife har samlet noen av de flinkeste fagfolkene på tvers av design, brukeropplevelse og teknologi, sier Schlicht i meldingen.

Han mener derfor «Netlife er det ideelle miljøet for min videre utvikling».

- Netlife gir meg mulighet til å jobbe mer helhetlig og langsiktig, til tross for den aktuelle usikkerheten i markedet.

Schlicht har en mastergrad i design fra Fakultetet for kunst, musikk og design ved Universitetet i Bergen. Han begynte i fjor høst, og er ifølge Netlife godt i gang med å løse utfordringer og bygge konsepter for flere kunder på huset.

- Jeg opplever at Netlife har en sterk stemme i samfunnsdebatten rundt brukeropplevelse, design og teknologi. Gjennom fagblogging, podcast og arrangementer som Y Oslo, tar Netlife ansvar for å formidle hvordan det vi skaper påvirker samfunnet rundt oss. Jeg gleder meg til å engasjere meg i denne debatten, avslutter Schlicht.