Norsk Toppfotball valgte Frank & Dick som deres samarbeidspartner etter en byråkonkurranse. De er valgt som partner på markedsføring, innholdsproduksjon, community management og designtjenester av Eliteserien og Obos-ligaen. Tidligere partner til Norsk Toppfotball var Monday Media

- Frank & Dick vil bistå oss å få både unge og eldre publikummere på kamp og skape mer synlighet og engasjement rundt våre ligaer. Samtidig skal styrke merkevarene i våre digitale og sosiale kanaler sier Thomas Torjusen, Mediesjef og digitalansvarlig i NTF.

Samarbeidet begynte allerede før første serierunde og byrået har så langt vært en del av oppkjøringen til sesongstarten. Et spesielt fokus for Norsk Toppfotball har vært å skape interesse for norsk fotball blant de yngre målgruppene.

- Frank & Dick har allerede etter kort tid hjulpet oss å fornye kommunikasjonen vår, med spesielt fokus på sosiale medier. Ikke minst har de dyttet oss ut på TikTok og Snapchat, sier Freddy dos Santos, Sponsor-prosjektleder i NTF.

Kommersiell leder i NTF, Pål Breen, forteller at de allerede merker økt interesse i den yngre målgruppen.

- At Frank & Dick klarer å nå ut til de unge er vi helt sikre på. Sønnen min, Martin på 12 år, har plutselig begynt å snakke om hvor kul Eliteserien er etter å ha sett det på Tik Tok, sier han.

Isak Løvli, rådgiver og partner i Frank & Dick, mener avtalen med Norsk Toppfotball passer byrået godt.

- Avtalen er omfattende, forteller Isak Løvli (Rådgiver og partner i F&D). I tillegg til de behovene NTF selv har, skal vi også levere tjenester til hovedsponsorene til Eliteserien og OBOS-ligaen. På denne jobben får vi virkelig utfordret oss selv. Det er et produkt som har enorme muligheter for å skape interesse, men samtidig krever det fleksibilitet og hurtige leveranser. Det passer oss bra.