Det norske oppstartsbyrået Maverix feter seg opp med enda mer mat på nett og matleveringstjenester og denne gangen også i Sverige. Byrået som ledes av Linda Nordheim har allerede jobbet en stund med Godtlevert i Norge, men fremover legger kunden Godtlevert Gruppen enda flere bestillingstjenester i matkurven til Maverix.

- Jeg er mektig imponert over hvordan Maverix har tatt våre utfordringer på strak arm og har produsert effektive kampanjer tilpasset et stadig mer komplisert medielandskap som både skal treffe i tradisjonelle og digitale flater samtidig. Målt opp mot tilsvarende periode i fjor har alle piler pekt i taket, uttaler Tor Henrik Stenhagen, markedsdirektør i Norge for Godtlevert Gruppen, som huser de kjente merkevarene Godtlevert og Adams Matkasse.

Maverix produserte over 20 filmer for Godtlevert tidligere i år, men fremover får Maverix også jobben med å utvikle svenske Linas Matkasse og byrået går dermed seirende ut av en pitsj i Sverige. I tillegg skal byrået  også håndtere merkevaren Adams Matkasse.

- Som norsk byrå er det en tillitserklæring å vinne en pitsj mot svenske konkurrenter. Vi visste vi hadde gode resultater å vise til fra vårens kampanje med Godtlevert. Men at vi skulle ta selve storeslem og vinne kunder i Stockholm, er veldig morsomt og en stor inspirasjon, sier byråleder Linda Nordheim.

Det kreative teamet hos Maverix og Brandhub skal bestå av Paal Tarjei Aasheim, Kim Taanevig og kreativ direktør Lovisa Morling i Brandhub.

- De fleste kunders drøm er å skape kommunikasjon hvor branding og salg spiller sammen i skjønn forening. Det har Maverix virkelig lykkes med. Fra første møtet har vi vært en perfekt match. Vi jobber tett sammen som et team og alle har stor respekt for hverandres kompetanse. Det blir det god reklame av. Nå gleder vi oss masse til å fortsette og skape skikkelig bra ting også for Adams Matkasse og Linas Matkasse i Sverige, sier Morling.  

Maverix AS ble startet i fjor. Selskapet består av grundere med bakgrunn fra McCann, TV 2 og Creuna.

I 2018 hadde selskapet en omsetning på 18 millioner og et driftsresultat på 2,4 millioner. Selskapet jobber med kunder som Kjeldsberg, Santa Maria, Sjømat Norge, TV 2, Amedia/Bergensavisen, X Games og Andfjord Salmon, for å nevne noen.